Om oss

MONTIN – miljøvennlig design som gir deg energi

Montin leverer praktiske el-løsninger og smarte ergonomiske produkter som er skreddersydd for å gjøre hverdagen din litt enklere og litt grønnere.

Stilrene produkter som går i ett med omgivelsene

Vi jobber med alt fra møbelforhandlere og -produsenter til arkitekter og interiørdesignere for å kunne tilby all energien og støtten du trenger – enten det er snakk om strøm til den bærbare PC-en eller bedre avlastning for muskulaturen mens du jobber.

Så om du trenger strømuttak integrert i skrivebordet, USB-ladere bygd inn i en treseters sofa, multiladere som går i ett med veggen eller ergonomiske kontorløsninger som sikrer en optimal arbeidsstilling, tilbyr vi smarte produkter med topp kvalitet og lekre design som matcher omgivelsene dine.

Leverandører som er opptatt av miljøet

Akkurat like mye som vi brenner for å tilby sikre kvalitetsprodukter med et stilrent design, er vi opptatt av at produktene våre skal etterlate seg et så lite miljøavtrykk som mulig. Nettopp derfor jobber vi for å finne produsenter i nærområdene våre, med en aktiv, grønn miljøprofil.
Vi er opptatt av at det skal være enklere å velge mer bærekraftige alternativer – også når det gjelder strøm, lading og ergonomi.

Lang erfaring med møbler og tekniske løsninger for private og offentlige rom

Ønsker du å skape et miljø der folk virkelig kan lade batteriene sine, kan vi med andre ord hjelpe deg på flere ulike måter. I tillegg til å bedre strømtilførsel og ergonomi i ulike typer kontorlandskap, leverer vi også produkter som glir rett inn i foajéer, venteområder og andre steder der mennesker ferdes.
Medarbeiderne våre har lang erfaring fra møbelbransjen og kompetansen som trengs for å finne de beste tilgjengelige produktene for hvert enkelt prosjekt og formål. Og har du behov for monteringshjelp, så fikser vi det også.